Inner Banner

امتیاز دهید :

انواع ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت آلومینیوم آلوتک انواع مختلفی دارد که برای کسب اطلاعات جزئی در رابطه با هریک از آنها کافی‌ست به صفحه ورق کامپوزیت سر بزنید. در این بخش به معرفی انواع ورق های کامپوزیت با دیدی تخصصی و جامع تر می پردازیم و در انتها پاسخگوی سوالات شما در قسمت نظرات یا به صورت تلفنی از طریق شماره تلفن های مندرج در وب سایت پیش‌رو خواهیم بود.

 

انواع ورق کامپوزیت آلومینیوم

ورق کامپوزیت آلومینیوم

ورق هایی که آنها را با نام ورق های کامپوزیت آلومینیومی می شناسیم اغلب از 3 لایه با قطرهای مختلف تشکیل می شوند که جنس لایه ها عبارت اند از 1 لایه پلی اتیلن و 2 لایه الومینیوم. تمامی ورق های کامپوزیتی یک لایه رویه هم دارند تا از رنگ پریدگی آنها جلوگیری شود و این رویه از جنس رزین یا پی وی دی اف خواهد بود. ورق های آلومینیوم کامپوزیت همان ورق هایی هستند که در حال حاضر به وفور در نمای ساختمان ها از آن استفاده می شود که قطر بیشتر آنها 4 میلی متر است اما بین 3 تا 5 میلی متر نیز قابل تغییر می باشد. تفاوت ورق های آلومینیومی مناسب برای نما در مقاومت در برابر آتش است زیرا در لایه های آن از مواد معدنی استفاده شده که به اصلاح ورق آلومینیومی ضد حریق تبدیل می شوند.
کاربرد ورق های آلومینیومی کامپوزیتی تنها در نمای ساختمانها نیست بلکه در دکوراسیون یا مواردی مانند پارتیشن نیز استفاده می شوند. در حقیقت بر اساس قطر، رنگ، متریال به کار رفته در هر لایه و آلیاژ آنها کاربردهای متعددی دارد.
اگر بخواهیم بخش های مختلف ورق های آلومینیومی کامپوزیت را به صورت خلاصه نام ببریم به شرح زیر خواهد بود.
متریال های به کار رفته در ورق کامپوزیت آلومینیوم
پوشش سطحی (ضد حریق؛ ضد خش و...)
لایه رزین که نقش عایق را دارد
تثبیت کننده رنگ
لایه های آلومینیومی
انواع چسب ها
لایه های مواد معدنی و پلی اتیلن
لایه بعدی چسب ها
ورق پلی اتیلن
پوشش های رنگ

ورق کامپوزیت ضد حریق و نسوز

یکی از پرطرفدارترین محصولات آلوتک ورق کامپوزیت ضد حریق است که در لایه های داخلی آن از متریال های نسوز و ضد حریق استفاده می گردد. برخی از ورق های کامپوزیت بر اساس کاربری نسوز و برخی دیگر ورق آلومینیوم کامپوزیت کندسوز هستند ضمن آن که دود و مواد سمی از خود منتشر نمی کنند (در زمان وقوع آتش سوزی). این موضوع برای محیط هایی که ریسک آتش سوزی بالایی دارند بسیار مناسب است زیرا عدم وجود دود از خفگی حضار جلوگیری می کند.
توجه داشته باشید که ورق کامپوزیت آلومینیوم معمولی در هنگام آتش سوزی مواد سمی و دود تولید خواهد کرد که برای ریه بسیار خطرناک می باشد.

ورق کامپوزیت PVDF

از دیگر انواع ورق های کامپوزیتی می توان به PVDF اشاره کرد. مزیت برتر این نوع ورق ها به نسبت همنظیرانش مقاومت در خط و خش است. این موضوع برای نمای ساختمان هایی که در مکان های جغرافیایی با شرایط بد جوی هستند بسیار مهم و بهترین انتخاب است؛ همچنین ورق کامپوزیت PVDF تغییر رنگ نمی دهد و در برابر اشعه های ماورای بنفش نیز مقاومت دارد. ناگفته نماند که اگر در جستجوی ورق کامپوزیت با عمر بالا هستید این مورد مناسب خواهد بود چون عمر بسیار طویلی دارد.
به صورت خلاصه باید گفت که متریال تشکیل دهنده این نوع ورق کامپوزیت رزین نوع فلوئوروکربن و حلال استر و در نهایت الکل و رنگ است و به آن نمای آلومینیومی نیز گفته می شود.

ورق کامپوزیت طرح چوب

از آنجایی که ورق های کامپوزیت کاربرد متعددی در طراحی داخلی و خارجی ساختمان ها دارد، در طرح های مختلفی تولید و عرضه می شود که یکی از آنها طرح چوب است. ورق های طرح چوب را افرادی انتخاب می کنند که مقاومت ورق برای آنان مهم است و نمی خواهند جنس آنها در برابر نور خورشید یا آب خوردگی دچار تغییر رنگ یا پوسیدگی شود.
خوشبختانه با تکنولوژی های موجو ورق های کامپوزیت طرح چوب امروزه بسیار شبیه به چوب تولید می شود به طوری که تشخیص آنها در نما با چوب معمولی بسیار دشوار خواهد بود. ورق های کامپوزیتی طرح چوب سبب شدند تا سارندگان و ساکنان ساختمان ها از دردسرهایی مانند پوسیدگی چوب ها و نفوذ آب و حشرات موذی رهایی یابند؛ زیرا این ورق ها به هیچ وجه تغییر رنگ نخواهند داد.

 

ورق کامپوزیت طرح چوب

 

ورق کامپوزیت طرح سنگ

از دیگر ورق های کامپوزیتی پرکاربرد در حال حاضر ورق کامپوزیت طرح سنگ است که جایگزین مناسبی برای سنگ ها شد. استفاده از سنگ طبیعی در سیستم نمای ساختمان مشکلاتی نظیر وزن زیاد، نصب دشوار و زمانبر داشت که این نوع ورق های کامپوزیتی با وزنی بسیار سبک تر و نصب آسان و طول عمری بالای به راحتی جایگزین سنگ ها شدند. ورق های طرح سنگ کامپوزیتی هم مانند همتایان کامپوزیتی چوبی در برابر نور خورشید و شرایط مختلف جوی تغییر رنگ نداده و حتی کدر نیز نمی شوند.

 

ورق کامپوزیت طرح سنگ

ورق کامپوزیت طرح آجر

نماهای آجری همواری طی قرون متمادی طرفداران خاص خود را داشته و دارند؛ در همین راستا ورق های کامپوزیتی با طرح آجر وارد بازار شدند که به نسبت قیمت های ماورایی نماهای آجری بسیار به صرفه تر هستند ضمن آن که عمر طویل تری نیز دارند و کار نصب آنها با سرعتی بسیار بالا انجام می شود. امروزه ورق های کامپوزیتی بویژه طرح آجر در زمره پر تقاضاترین متریال ها برای نمای ساختمان بشمار می روند.

ورق کامپوزیت 3D یا سه بعدی

حتما می دانید که شما می توانید انواع ورق های کامپوزیتی را در ابعاد و شکل پذیری های مختلف به آلوتک سفارش بدهید اما آیا می دانستید ورق های کاموزیتی چند بعدی هم وجود دارد که کار طراحی را بسیار جذاب و آسان تر می کند؟
این نوع ورق های کامپوزیت بسیار زیبا هستند و در رنگ و طرح های مختلف قابل سفارش، اگر در پروژه شما نیاز به پیاده سازی اشکال پیچیده وجود دارد، بی تردید ورق کامپوزیت 3D از بهترین انتخاب ها خواهد بود.

ورق کامپوزیت آینه

از دیگر مصالحی که زیاد در ساختمان سازی و حتی نمای ساختمان ها استفاده می شود، آینه است. حالا افرادی که علاقمند به استفاده از آینه در ساختمان هستند می توانند از ورق کامپوزیت آینه ای استفاده کنند که به نصبت آینه مقاومت بسیار بالایی داشته و مدرن تر است، همچنین نور خورشید را از آینه نیز بیشتر بازتاب خواهد کرد که این ویژگی در مکان هایی که هوا بسیار گرم می باشد بسیار مفید خواهد بود از مصرف بیهوده انرژی جلوگیری کرده و داخل ساختمان ها خنک می ماند.

سفارش ورق کامپوزیت آلوتک

برای بررسی پروژه، مشاوره رایگان، آشنایی بیشتر با محصولات یا کسب اطلاعات دقیق در رابطه با قیمت انواع ورق های کامپوزیتی با شماره های مندرج در وب سایت آلوتک تماس حاصل نمایید؛ کارشناسان ما همواره پاسخگوی شما خواهند بود.





ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر